Nöjda kunder

Nöjda kunder
- vi vill ogärna skryta, men…

Tusen tack för du Caroline fick mig att känna mig trygg i köpprocessen av mitt nya hus.
Du har varit toppen. Gillar att du varit snabb i återkoppling och tagit tag och löst de dilemma som uppstått längs vägen på bästa sätt. Du får mina bästa rekommendationer.

Jenny

Tack vare Carolines skickliga mäklarkunskaper fick vi sålt vårt hus otroligt snabbt. Trots dåliga säljtider vågade hon gå ut med ett högt pris och det är vi tacksamma för.

Anders

Jag rekommenderar Caroline och Malm Persson Fastighetsbyrå. Vänligt bemötande och snabb återkoppling och hantering. En väldigt engagerad mäklare.

Marie

Jag valde Malm Persson när det var dags att sälja min lägenhet i Höllviken. Trots en rätt tuff och ”svår” tid för att sälja lägenheter lyckades Fredrik på Malm Persson snabbt vaska fram en köpare. Jag kan alltså varmt rekommendera Malm Persson Fastighetsbyrå att ta hand om era kommande fastighetsaffärer.

Andreas, Höllviken

Vi ville ha en mäklare med lokal förankring och så smidigt det gick. En visning och en vecka senare var det skrivet och klart! Samarbetet gick väldigt smidigt och jag rekommenderar gärna Malm Persson Fastighetsbyrå vid försäljning.

Anneli

Det var med viss oro, över marknadsläget, man bestämde sig för att sälja sitt hus. Jag blev väldigt bra bemött av Fredrik på Malm Persson och kände mig trygg i hans bemötande.

Väldigt snabbt hade Fredrik intressent på huset och genom kreativa lösningar kunde vi snabbt få till ett avtal som passade både säljare och köpare.

Patrik, Vellinge

Hej! Jag är mycket nöjd med min lägenhetsförsäljning det gick snabbt och lätt.

Anders, Vellinge

Under våren 2013 behövde vi ha sålt vårt hus som var beläget i Vellinge. Då vi tog kontakt med några mäklare fastnade vi för “MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ”. Jag fick ett mycket fint och vänligt bemötande av Fredrik. Huset blev sålt inom 3 veckor från första visningen. Även efter att försäljningen var klar har Fredrik hjälpt mig med saker till deklarationen. Jag kan därmed rekommendera denna fastighetsbyrå.

Britta, Vellinge

Nöjd med säljprocessen, hjälpsam och engagerad mäklare, vilket har lett till ett gott avslut.

Fredrik , Ljunghusen

Jag vände mig med förtroende till Fredrik Persson Malm Persson Fastighetsbyrå, när jag skulle köpa min bostadsrätt i Höllviken.

Det blev positivt i alla hänseende och jag fick den bästa hjälp man kan tänka.

Bodil, Höllviken

Efter en längre period av försök att sälja vårt hus hittade vi äntligen rätt köpare med hjälp av Malm Persson Fastighetsbyrå. Vi hade en bra- och som vi upplevde det, ärlig dialog hela vägen från värdering, visningar- och vid själva affärsuppgörelsen med köparen. Den stora fördelen är att mäklaren i de flesta fallen verkar i Vellinge kommun, vilket ger dem enorm kunskap och erfarenhet om vad kommunen och områdena har att erbjuda. Naturligtvis är det inte gratis att anlita en mäklare, men med facit i hand så var det definitivt värt det för vår del.

En liten nackdel var att deras hemsida inte var den bästa, men detta ska dock vara löst inom kort! Så oavsett om ni ska sälja hus av halm eller söker nytt till er fina Mirr(o)å, anlita Malm Persson Fastighetsbyrå.

Magnus & Theres

Bättre mäklare får man leta efter. Så proffsig och rak på sak. Fick ett superstort förtroende för henne under denna sårbara tid som det innebär att sälja sitt hus.
Bäst i stan utan tvekan!

Maria & Magnus

Super nöjd med arbetet vid försäljning av bostad. Känns proffsigt och tryggt att göra en affär med denna mäklarfirma.

Christian

Våra bästa rekommendationer ger vi Fredrik Persson då vi de senaste åren anlitat honom vid ett fastighetsköp och två fastighetsförsäljningar. Vår erfarenhet är enbart positiv då han engagerat sig fullt ut. Han har tagit sig tid att hitta lämpliga och bra lösningar vid problem både vid köp- och säljtillfällena. Dessutom har han goda bankkontakter. Med andra ord en seriös och pålitlig mäklare.

Kent & Ingrid

Undertecknad kan på det varmaste rekommendera Fredrik Persson som mäklare. Vi träffades första gången för snart 10 år sedan i samband med ett husköp i Skanör.
Ändrade omständigheter gjorde att huset skulle säljas efter knappa 2 år. Vilket Fredrik skötte mycket bra.

Nästa hus köptes i Vellinge av annan mäklare och såldes 4 år senare av Fredrik. Även den affären skötte han på bästa sätt då huset dessutom var särpräglat med dess för och nackdelar. Även benämnt charm!

Extra trevligt är det när en person kompletterar sin profession med en krydda humor som Fredrik gör, då blir allting mycket lättsammare.

Bo

Jag har valt att anlita Malm Persson Fastighetsbyrå vid två olika försäljningar. Caroline är en mäklare som håller sina ord och är ärlig. Hon är inte svår att få tag på både via mail, telefon eller sms. När jag anlitat Caroline har det varit 1 visning och sedan har jag fått mina objekt sålda. Jag har även köpt via Caroline och det var lika bra bemötande som när jag varit säljare. Jag är jätte nöjd med att ha anlitat henne och kommer göra det även i framtiden.

Cecilia